Idag är sista dan på 2007

Vaknade imorse och såg snö. USCH hatar snö!!
jag kunde inte köra fortare än 60 ut hit och det är nästan ingen trafik på vägarna. I och för sig är det väl rätt bra så jag kan inventera i lugn och ro.
Ronnie var här nåra timmar igår kväll och tog halva butiken så det är lugnt nu.

Fördelen med såna här helger är att alla kunder som kommer är så glada och positiva. Det är "gott slut", "gott nytt år", "ha en trevlig kväll" hela tiden och ständiga leenden. Det är så det ska va. Pisshumöret kan dom lämna i bilen.
På somrarna kommer folks värsta humör fram. Dom gapar, svär och skriker och jäktar på sina barn. Dom tutar åt andra bilister som råkar köra in från fel håll eller står fel vid pumparna eller tar för lång tid. Semesterfirare har sjukt bråttom.

Nåt jag lagt märke till på somrarna är att kommer det in barn på macken som nära på river stället så kan man ge sig fan på att föräldrarna är såna där gapiga, otåliga och jäktade människor. Däremot när det kommer in ett barn som går lugnt genom macken, tittar försynt bland tidningarna, pratar med normal röst och beter sig allmänt bra så har dom i allmänhet föräldrar som oxå beter sig likadant. Det är sjukt vad föräldrarnas beteende går igen hos barnen. Barn gör ju som man gör inte som man säger ( eller skriker som vissa föräldrar gör).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0