Min romantiska man

Igår när vi åkte hem ifrån Norrköping smsade han mig och frågade om vi kunde göra nåt på kvällen bara han och jag.
Han hade planerat ett restaurangbesök och dom stora barnen var barnvakt.
Vi gick till Smugglaren. Vi hade inte bokat bord i förväg och där brukar det inte gå att få plats eftersom dom har rätt litet och alltid fullbokat. Precis när vi kom dit så fick dom turligt nog ett återbud så vi fick det bordet. Ibland ska man ha tur. Efter oss kom det minst fem par som fick vända i dörren för att det var fullt så det kunde lika gärna varit vi.
Ronnie åt tournedos med klyftpotatis och kantarellsås och jag tog lammfile med råstekt potatis. Det var riktigt lyxigt och gott.
Ronnie hade sålt lite grejer så det var han som bjöd.
Ibland behöver man verkigen vara bara man och hustru för en gång skull. Med fem egna barn och tre "svärdöttrar" och alla grabbarnas kompisar runt omkring oss för jämnan så blir det inte mycket tid bara för oss i normala fall.
Jag tror jag ska boka in det som en vana nån gång varje månad. Man behöver ju inte gå på restaurang för att få tid ihop utan man kan bara ta en fika eller en bio ihop. Det är viktigare än man tror.
Det är skönt nu när dom "små" grabbarna blivit så pass stora att dom inte är så svåra att va barnvakt åt för Koffe och Nicko. Det underlättar betydligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0