Det är rätt kul ibland när folk handlar "vuxentidningar"

En del som vill ha en porrtidning eller porrfilm lägger helt ogenerat upp den på disken som vilken tidning som helst men en del tycker det är riktigt genant. Dom flesta tycker nog det.
Oftast står dom länge och väl och "tittar" på veckotidningarna under och låtsas inte om att det är hyllan ovanför dom är intresserade av utan hemmets veckotidning. Sen tittar dom sig omkring tills det är så tomt det kan bli och då sliter dom snabbt ner den utvalda tidningen och rusar fram till disken. Oftast har dom förberett sig med en Aftonbladet som dom lägger porrtidningen i.
Dom lägger fram den hopvikta dagstidningen med porrtidningen i mitten. Tittar åt alla håll så ingen ser och sen lyfter dom försiktigt på ena sidan så man kan "pipa" på den lite snabbt.
Det är snabb betalning som gäller. Ber man om en krona eller så som är ojämt blir dom nervösa för då tar det lång tid att behöva leta i fickorna efter växel.
Oftast vill dom gärna ha en påse ifall dom stöter på nån utanför.
Det roliga är att medelåldern på porrköparen är cirka 50 år så dom borde väl kunna stå för sitt läsande och filmtittande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0