Linköping

Det blev en heldag i Linköping igår.
Jag skulle köpa kläder till pojkarna till fotograferingen idag.
Jag tror det blev bra. Det kändes bra i alla fall.
Emil fick en "fintröja" med en svart tenniströja under, Nicko fick en svart munkjacka och en vit tshirt och Koffe fick en grå munkjacka och en vit tshirt. Fabian har en "fintröja" och en vit tenniströja sen innan som han ska ha.
Ett tag var jag starkt inne på en tuff skjorta till dom stora killarna men jag ångrade mig.
Jag hoppas det här blir bra nu. I och för sig är dom ju redan dom snyggaste killarna i Västervik så dom kan ju ha vad som helst på sig och ändå blir det bra.
Nja om jag ska vara ärlig var inte Fabian så läcker när vi var i Linköping igår. Han hade valt kläder själv. Joggingbyxor, knallgrön tshirt och hans allra fulaste långärmade tröja. Dessutom envisas han med att vika upp sin döskallemössa ett varv fast att den absolut inte ska vara så.
Jag blev tvungen att köpa honom en ny långärmad tröja i Linköping så att han tog av sig den hemska. Det var inte en lätt match för när jag bad honom byta tröja så vägrade han och sa tjurigt att :- Nej då kommer du bara att kasta den här!!
Jag kastade den inte där men den ligger farligt nära för att bli förflyttad till soporna.
Efter alla påfrestande affärer blev det två timmar på busfabriken. Meningen var att vi sedan skulle åka hem men jag kom på när vi satt där att jag hade glömt hämta Nicko telefon på trebutiken som legat där färdig i över en månad.
Klockan var då över sex men affärerna hade öppet till åtta så vi vände om för att hämta den.
Vad gör man inte för Nicko?!
När vi ändå var tillbaka där blev det en sväng in på Ica Maxi också.
Emil viskade till mig när vi gick in att han ville ta sina pengar och köpa varsitt kinderägg till sig, Fabian, Alice, Alva och Agnes.
Han såg fram mot att överaska och var SÅ förväntansfull när han stod i kön med famnen full med ägg. Livrädd för att nån av barnen skulle se dom innan och förstöra överraskningen
Hans lilla famn räckte inte riktigt till för fem ägg så han råkade tappa två som gick sönder. Jag såg hur besviken och ledsen han blev. Det är inte roligt att ge bort nåt som är trasigt så jag sa till honom att springa och hämta två till så skulle jag betala dom åt honom.
Jag sa till tjejen i kassan att Emil var på väg med två ägg till för att han råkat tappa dom så att hon skulle vänta två sekunder med att slå ut mina varor så han hann tillbaka.
Hon sa att han fick ta dom i alla fall. Jag behövde inte betala dom. Jag blev jättesnopen. Jag hade självklart tänkt betala dom för det är ju inte affärens fel att Emil tappar dom så dom går sönder. Det kallar jag bra service. Det är ju inte en stor kostnad för affären men jag kommer ju alltid att komma ihåg hur trevligt bemött jag blev.
Det blev en bra dag i alla fall. Barnen var snälla och ordentliga och jag fick tag i allt jag skulle ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0