Det har snöat lite inatt

Så fort det finns nåt nytt att säga om vädret så är det det enda jag får prata om hela dan.
Idag är inget undantag. Jag kan inte längre hålla räkningen på hur många kunder som kommit med sina urtråkiga kommentarer som "vilket skitväder", " är det du som beställt det här? Hahaha", "nu längtar man till våren", "tänk om det i alla fall kunde fått vara kallt så inte allt smälter bort" osv osv.
Man tröttnar efter dom första tio kommentarerna. Dom nästkommande hundrafemtio känns bara överflödiga.
Jag har blivit något av expert på väderprat sen jag började på macken men ibland längtar man efter ett vanligt normalt intelligent samtalsämne.

Ronnie är hos ögondoktorn idag så han kommer inte hit förrän vid ett. Han har fått ta pupillvidgande droppar och får inte köra bil på 5 timmar. Lyllos honom. Nu blir han tvingad till att fördriva tiden med att dra runt på stan och luncha med en vän på kinarestaurangen.
Emil har ögondoktorstid i nästa vecka så det blir spännande att se om starren har hållt sig borta. Då blir det droppar för honom med men han brukar inte få dra runt på stan efter och käka lunch utan det blir skolan för honom i alla fall.
Vid ett tillfälle när han hade haft en riktigt jobbig dag hos ögondoktorn och dom hade gjort alla undersökningar som går att göra så hade han ont i sina ögon efteråt. Han hade dessutom fått pupillvidgande droppar som gör att man inte ser nåt på flera timmar och då har han inte mycket nytta av skolan ansåg jag så jag ringde skolan och sa att han inte skulle komma resten av dan men dom sa att det inte gick att bara stanna hemma från skolan p.g.a nåt sånt. Det är hårda bud när man går i ettan.
Det är tur för Ronnie att han inte går i skolan nu utan att han har en sån förstående chef som låter honom va hemma efter undersökningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0