Våffeldag idag

Är det våffeldag så måste man äta våfflor tydligen. Jag hade tänkt hoppa över det men jag blev totalt nerröstad av min familj så våffeljärnet åkte fram i alla fall.
Från början hörde jag Choffe och Fanny säga att DOM skulle göra våfflor men av nån anledning så slutade det med att det var jag som stod vid spisen. Konstigt. Jag vet bestämt att jag hörde Choffe säga det högt och tydligt men jag kan ha inbillat mig. Jag börjar ju bli lite till åren nu och det är inte alltid jag hör så bra.
Jag har börjat äta igen och till lunch åt jag pasta och köttfärsås och tyckte att det räckte med den maten idag så jag skulle hoppa över våfflorna men det gick inte så bra. Jag tog en till slut fast att jag var så bestämd i början. Jag tänkte köra med pulver morgon och kväll och en middag mitt på dan ett tag och sen några veckor med enbart pulver igen när jag samlat lite krafter till det.
Banta är fruktansvärt tråkigt.
Nicko är på sitt telefonförsäljarjobb som han har skaffat sig. Jag skulle göra mycket för att vara en fluga i den lokalen nu och höra honom prata med kunder och försöka sälja på dom abonnemang. Hoppas att dom han ringer till är betydligt trevligare mot honom än vad jag är mot försäljare som ringer mig.
Nu ska jag sätta på andra avenyn eftersom jag missade det igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0