Disk

Jag hade disk i mängder när jag kom hem igår.
I förrgår när maskinen var proppfull skulle jag trycka på den men då var den stendöd. Det hann därför bildas ytterligare ett dygns disk innan jag tog tag i det när jag kom från jobbet igår.
Jag var inte speciellt pigg på att diska när jag kom hem efter min hysteriska jobbdag men alla tallrikar och glas var ju slut så jag hade inget val.
Jag började med allt som stod på bänken och det fick jag torka för hand eftersom jag inte äger nåt diskställ När jag sen gav mig på disken som stod i maskinen kunde jag ställa tillbaka det i maskinen för att droppa av så då gick det lite fortare. Det är inte ofta jag får diska för hand så det kan va rätt så avkopplande men inte igår.

Jag hade en riktigt jobbig dag på jobbet så jag var trött. Ann-kari var ledig så jag öppnade och stängde.
Morgonen ägnades åt dom vanliga bestyren.
Jag fick nya kampanjvaror som skulle hitta sin plats i butiken på förmiddagen. Ommöblering igen för hundrade gången den här våren. Lagom när jag fått plats med det mesta så kom 2 pallar varor.
Pallen kom vid tolv och jag hade inte plockat klart allt och kastat alla kartonger förrän precis innan jag skulle stänga. Det var alldeles för mycket kunder för att hinna plocka ifred.

Nu är det en ny dag med nya uppgifter. Idag ska jag ta tag i filmerna som jag inte hann med igår och sen kommer tidningsleveransen. För övrigt blir det nog en lugn dag.
I eftermiddag ska vi ta med oss Sylvester hem från dagis.

Horst blev inlagd på sjukhuset igår. Det var väntat och det är skönt när han är där så dom håller koll på läget. Hoppas bara dom inte skickar hem honom förrän han mår bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0