Emil 9 år

Emil har sett fram mot den här dagen med stor spänning. Igår när jag kom från jobbet hade han till och med städat sitt rum alldeles själv.
Han hade bestämt att han skulle baka schackrutor som han skulle bjuda sitt främmande på idag så det blev ett av projekten mellan tårtbottenbak och matlagning.
När han skulle skära upp kakorna råkade jag titta bort så dom råkade bli lite väl stora men det blir nog gott. I receptet stod det att det skulle bli 50 kakor men Emil lyckades bara få ut 20 så varje kaka är med andra ord som 2,5 kakor.
Vid 7 ville han gå och lägga sig så att morgonen kom så snabbt som möjligt. Det har aldrig varit så lätt att lägga Emil innan.
Emil hade redan listat ut att han antagligen skulle få en BMX och igår försa han sig. Han frågade mig om jag hade köpt ett lås också till cykeln eftersom han ville ta den till skolan. Vilken cykel? frågade jag då och då kom han på sig och var snabb att säga : Jag menar om ni skulle ha köpt nån cykel till mig.
När jag gick upp imorse för att väcka alla syskon och Ronnie så hörde jag Emil ropa på mig från sin säng : När kommer ni och sjunger egentligen?!!
Frågan är hur länge han hade legat där och väntat på att få höra oss komma.
Att det kan vara så roligt att fylla 9 år. Jag var inte alls lika förväntansfull när jag fyllde 37.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0