Tuff dag

Det har varit mycket jobb idag och mycket känslor åt många håll. Uppretad på vissa i ena stunden och ler åt andra i nästa stund. Jag känner av när det är mycket på jobbet i privatlivet med.
Antagligen är mycket av min utmattning på grund av allt obearbetat jag har efter mamma.
Att fylla år tog på krafterna och jag tänkte mer än nånsin på att det faktiskt inte bara är min dag utan även mammas. Det är en stor dag när man föder sina barn och det vet jag ju så starkt med mina egna men ändå har jag inte riktigt satt mig in i att mamma måste känt så med.
Jag kan tänka ibland när jag känner mig extra lycklig över nåt barnen säger eller gör att så måste mamma ha känt med mig med.
Jag vet inte varför man inte förstår medan tid finns.
Jag drömmer ofta om min mamma nu för tiden och varje gång jag vaknar från en sån dröm känns det som att hon varit hos mig på riktigt och som om hon vill säga mig nåt.
Jag har kramat henne i drömmar och känt värmen i armarna efter henne när jag har vaknat.
Innan hon dog trodde jag inte nånting på allt prat om "andra sidan" och sånt men nu vet jag inte.
Mycket kan nog vara hoppet och önskan om att få ha en bit av henne kvar.
Jag önskar bara att jag snart kan få börja känna mig som förut igen. Det har snart gått ett halvår men såren är fortfarande ömma. Dom gör ont i mig varje dag.
Det är bara på jobbet som jag kan känna mig någorlunda ok så antagligen har jag för lite att göra på fritiden eftersom jag hinner tänka och känna för mycket då.

Idag är Ronnie, Jimmy och Monika i stockholm och begraver ronnies morbror George.
Jag träffade honom när Choffe var liten vid två tillfällen så jag kan inte säga att jag kände honom så det fanns ingen anledning för mig att närvara. För Ronnie känns det ju naturligtvis tungt.
George var en stor del av ronnies barndom och det finns ju alltid minnen som kommer upp och blir starkare när nån dör.
Nu är dom i alla fall på väg hemåt.
Jag tycker inte om att dom åker så här sent men det ska väl gå bra hoppas jag.

Fabian lanar på altan med kompisar och Emil lanar hos love. Själv så behöver jag gå och lägga mig för imorgon är det kurs på jobbet mellan 8 till 13 och dessutom har jag beredskap.
Först blir det nattpromenad med pyret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0