Igår lyxade vi till det

När jag stod och halvt hungrade ihjäl på macken så blev jag otroligt sugen på kinamat. Ingen i min familj hade nåt att invända mot att hämta hem kinamat på kvällen av nån underlig anledning. Jag ringde och beställde när jag åkte från macken så jag skulle slippa åka hem emellan.
Familjen beställde naturligtvis 4 små rätter som vanligt men jag hade beslutsångest. Min favorit är friterad kyckling med curry men eftersom jag ska försöka tänka på min vikt så är det inget fettsnålt alternativ direkt så mitt samvete sa mig att jag skulle välja biff med bambuskott.
Det var jättegott absolut men jag saknade mina friterade kycklingbitar ändå. Det kändes inte som att jag blev riktigt nöjd utan dom. Jag blev mätt men inte nöjd.
Jag hade stått och plågat mig hela dan med 2 påsar pulver bara för att kunna äta på kvällen så när jag kom hem med maten var jag så hungrig att jag var sur. Jag fick be barnen att vänta med att prata med mig tills jag hade ätit. Jag hade antagligen bara fräst åt dom annars och det tyckte jag var onödigt när jag inte träffar dom så mycket.
Som vanligt blev det massor av mat över trots att vi bara beställde 4 portioner till 7 personer. Jag vet inte hur mycket kineser tror att man äter men man behöver inte gå hungrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0