Ronnie har blivit 37 år nu

Han fyllde ju i torsdags. Jag jobbade kväll den dan så när jag kom hem fikade vi lite lätt med Ronnies mamma och min pappa, Birthe och farmor.
Jag hade bokat en revy med övernattning i Norrköping till nästa helg åt honom och mig som present. Man ska ju smart. Nu fick ju jag del av presenten med.
Jessica ska va barnvakt åt småkillarna och Nicko och Lukas hoppas jag kan va hos Lukas mamma eller pappa. Choffe klarar sig själv numera så honom behöver jag inte bekymra mig för.
Det ska bli väldigt skönt att komma iväg bara vi två utan barn. Få lite vuxentid i några timmar. Vi är inte så bortskämda med det.
Jag var redan ledig på lördan eftersom Emeli skulle jobba den dan men söndan var min så det såg från början ut som om vi skulle få nöja oss med revyn och sen åka hem på natten. Men inte då. Emeli räddade situationen genom att öppna åt mig på söndan så att jag kan komma och lösa av henne vid tolv.
Ronnie hade inte väntat sig den presenten i alla fall så det var ju kul att överraska nån gång istället för dom vanliga klädpaketen som han annars brukar få av oss. Ibland har jag dragit till med en parfym eller en film men oftast blir det nån ny tröja. Han är inte lätt att handla till kan jag säga. Det enda han vill ha för övrigt är saker till crossen eller bilen men det har jag inte nån koll på. Nu ser jag fram mot lördag.
Ronnie tillhör den här skaran av 37åringar som ser fram mot sin födelsedag med riktig barnslig förtjusning. Han längtade hela dan efter att det skulle bli kväll och var SÅ besviken att jag inte hade väckt alla barn vid sex på morgonen för att sjunga för honom.
Nu är det gjort i alla fall och nu är det bara för honom att räkna ner dagarna tills han fyller 38.

Kommentarer
Postat av: Karin

Hälsa grattis till honom!

2009-04-12 @ 16:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0