Det blev god middag igår

Jag slutade jobbet strax efter ett så när jag kom hem var det bara Fabian hemma. Resten av familjen var i Vimmerby och körde cross.
För första gången på länge hade jag lite energi och lite lust att göra nåt gott till middag.
Först började vi med att åka och handla det vi behövde på Kvantum.
Fabian fick sen äran att ringa sin farmor och bjuda in henne på middag till klockan sex.
Medans jag lagade mat och efterrätt tog Fabian hand om att plocka ner min tvätt. Jag hade tyvärr glömt att han inte når upp till klädnyporna så när jag skulle hänga den nya tvätten fick jag börja mig med att plocka reda på alla klädnypor på backen. Han sliter nämligen ner kläderna så det sprutar nypor åt alla håll.
Till middag blev det grekisk pyttipanna och efterrätten blev cheesecake med krossad daim.
Nackdelen var bara att alla åt mat till magen stod i fyra hörn så ingen orkade äta så mycket efterrätt sen. Men desto mer blir det till mig när jag kommer hem ikväll.
Nicko var i sitt esse igår. Han körde hela registret. Vi andra i familjen är vana vid honom men jag trodde hans farmor skulle bli chockad. Har man inte träffat Nicko när han är på sitt spexhumör så kan man inte föreställa sig. Han är helt underbar.
Choffe sa att det är den här Nicko vi älskar så mycket och det har han rätt i. Tyvärr är det den Nicko som skolan vill medicinera bort och det kan man tycka är deras förlust. Dom missar en väldigt mysig och glad kille då.
Hans farmor bara konstaterade lite lugnt efter ett tag att "du har inte tagit din medicin idag va?"
Det hade han inte och det har han knappt gjort på hela sommarlovet.
Nicko sa att han känner sig "drogad" med medicin. Riktigt så illa är det inte men han är ju annorlunda med den. Han är inte riktigt "vår Nicko".
Emil går nog i Nickos fotspår medans Choffe och Fabian är väldigt vuxna och förståndiga. Dom behövs som motpoler till sina syskon. Alla i vår familj fyller sin egen viktiga funktion och det är tack vare alla våra olika personligheter som vi är en så perfekt samansatt familj. Vi kunde inte ha blivit bättre. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0