Måndag

Fabian har nedräkning till sin födelsedag. Han har ritat ledsna och glada munnar på ett papper. 27 ledsna munnar som han varje dag ritar en glad mun under. Han började den 1 februari så nu är det inte många munnar kvar att göra glada. Det är en stor dag att fylla 9.
Jag jobbar förmiddag idag så barnen kommer hem skapligt och jag kan få lite gjort. Det ligger lite efter hemma om vi säger så. Tvätten har jag försökt att hålla i någorlunda ordning på när jag har kommit hem på kvällarna men för övrigt så är det en ren katastrof hemma. Eller snarare en smutsig katastrof. Jag har bara idag och imorgon på mig sen är det heldag på onsdag och kväll på torsdag. Efter det ska det va kalas i 3 dar hos oss. Ska bli skönt att få kalasen överstökade på ett tag nu. Nästa är inte förrän i april.
Det jobbiga med kalas just nu är mitt pulver. Jag kommer att va så fruktansvärt sugen på att äta i helgen. Nu hoppas jag på att jag gått ner så pass mycket den här veckan så att jag känenr en sporre att stå emot annars kan det gå illa.
Jag ska ha så mycket snygga kläder i sommar som inte passar på en sån tjockis som mig så det är bara att stå ut i några veckor till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0