Emil och jag hade en mysdag igår

Efter jag hade skjutsat ut Choffe till macken så var det bara Emil och jag kvar hemma. Fabian var hos kompis och Nicko och Lukas var och badade så jag frågade Emil om han och jag skulle åka till stan och ta en glass. Det är inte ofta man får chansen att göra nåt med bara ett barn när man har några stycken så man får passa på.
Vi började oss med att köpa varsin glass och gick runt och kollade på skärgårdstemat på torget. Vi tog god tid på oss och Emil ville hålla min hand hela tiden och pratade i ett.
När vi hade tröttnat på alla marknadsstånd ville Emil gå och fika. Han fick välja vad han ville och naturligtvis tog han den största bit paj han kunde hitta och orkade inte med mer än hälften.
Från uteserveringen där vi satt hade han full uppsikt över turisttåget som kör i stan. Emils mormor har lovat Emil att hon och han ska åka det tåget nån dag.
Emil ville så gärna avsluta våran mysiga dag med en tågtur och när jag påminde honom om att han skulle åka med sin mormor sa han att det skulle vara våran hemlighet så han fick åka med mormor också.
Jag gav efter för dom bedjande blickarna och satte mig i tåget och åkte runt Västervik i 30 km i timmen. Emil var helt salig och njöt av varenda sekund.
Han var dock väldigt noga med att mormor absolut inte fick veta att han hade åkt för då kanske hon skulle ställa in.
Nu kommer ju hans mormor att veta så fort hon läst det här men jag hoppas hon vill ta med Emil hon med nån dag för det ser han fram mot.
Jag hade en otroligt mysig dag med min yngsta son igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0