Dop för Ellie

Idag hade jag chans att sova så länge jag ville men inte kunde jag det inte. Jag vaknade halv åtta och kunde inte för allt i världen somna om. Det kan va en blandning av att jag är van att gå upp på morgnarna och att jag somnade vid tio igår.
Ronnie, Daniel och Lukas åkte till Norrköping igår för att köpa en mopedmotor till Nicko. Av nån anledning hamnade dom efter det hos Tommy i Stockholm och åt pizza så dom var hemma vid fyra imorse.
Jag försökte en stund att somna om eftersom jag inte hade lust att sitta uppe och glo en lördagsmorgon vid halv åtta när jag var ledig men det gick inte. Jag läste klart min bok och ringde sen Åsa.
Emil och jag bestämde oss för att gå till Åsa och sen gå med henne till stan där vi gick i affärer i timmar utan att Emil gnällde en enda gång.
Jag hittade en tröja till dopet och lite smink och strumpbyxor och dessutom ett par vårskor till mig själv. Inne på Guldfynd blev det ett silverarmband med hjärtberlocker till Ellie och  ett Zlatanörhänge till Emil. Örhänget åkte på redan utanför affären.
Emil blev hungrig av allt shoppande så han fick ett happy meal medans jag snällt satt och tittade på och drack en coca cola light.
Vi var nere på stan strax efter tio och började gå hemåt kvart i ett. Det blev lite senare än jag hade tänkt så jag kände mig lite stressad. Dopet skulle börja vid två så Emil och jag pinnade på i rask takt hemåt.
När klockan var tio över ett var vi hemma och tio i två hade jag gjort både mig och småkillarna klara medan Ronnie bara hade sig själv att ta hand om men ändå var det honom vi fick tjata på.
Vi formligen sprang in i kyrkan men det visade sig att vi kunde ha tagit det mycket lugnare. Nån av gästerna som kom från Linköping var långt efter oss så vi fick vänta en stund till.
Dopet avlöpte som alla dop brukar avlöpa. Prästen pratar lite jesusprat, barnet ler och jollrar lite mot prästen alla ber ihop och sjunger psalmer. Ja som alla andra dop som sagt.
Efter dopet blev det smörgåstårta och morotskaka i rummet bredvid. Jag drack vatten. Mängder av vatten.
Barnen sprang ut och in och lekte. Precis som ett vanligt dop. Kanske inte vattendrickandet i och för sig. Det brukar jag inte göra på andra dop men resten var sig likt.
Nu ska jag sätta mig vid tvn en stund och försöka tänka bort min hunger.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag stängde affärerna tror jag... Kom hem nån gång efter 3! Men lite fynd gjorde jag!

2009-03-22 @ 16:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0