Mellandagar

Julen är slut och nu väntas nyår in.
Barnen blev nöjda med julen och klapparna. I alla fall 3 av dom för Choffestackarn har fortfarande inte fått två av sina klappar eftersom hans mamma är smart och beställer på internet. Nån gång lär dom väl dyka upp i alla fall får jag hoppas.
Själv fick jag jättebra julklappar och är supernöjd. Barnen hade verkligen lagt ner hela sin själ i presenterna. Emil köpte ett JÄTTEfint halsband som han alldeles själv hittade på Guldfynd och av Fabian fick jag en skål som han gjort själv på träslöjden. Det var mycket omsorg och kärlek i den skålen kan jag lova. Dom stora grabbarna hade tänkt efter vad deras mamma gillar mest och gått ihop och köpt Michael Jackssons nya skiva och  dessutom fick jag en jättefin ängel av Nicko. Det känns extra roligt att få julklappar av barnen när man ser hur mycket engagemang det ligger bakom varje present. 
 
Jag hade tagit ledigt torsdan innan jul för att få lite tid till sista inköpen och kanske lite slapp. På onsdagkvällen kom naturligtvis febern smygande på mig så ända sen den kvällen har jag varit dunderförkyld och haft feber till och från. Det har varit en pina att jobba idag men med lite panodil och god vilja går det mesta.
Idag har min svåger varit här och vi har suttit och pratat om ifall han och hans fru och Ronnie och jag skulle åka och se på när deras lillebror spelar med sitt band i Norrköping. Det skulle verkligen vara jättekul att få se dom live. Ronnie och jag kommer hur som helst att åka men det återstår att se om vi får sällskap eller inte.
Kaliffa ska komma hit till nyår med sin familj så vi får be honom att boka några biljetter till oss.

Nu är det dax för mig att lägga ifrån mig datan och gå och sova så jag kan försöka vara lite utvilad till ännu en tuff arbetsdag imorgon. Antagligen blir det panodil även imorgon för det verkar inte ge med sig än i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0