Nytt år

Nu är det 2010 och det kommer väl som vanligt att ta några månader att vänja sig vid det. Oftast vänjer man sig lagom tills det är dax för ett nytt år.
Idag har jag varit uppe tidigt och jobbat. Det hade kommit massa snö och dom enda som var ute på vägarna var jag och traktorerna. Nu sitter jag och samlar ork till att åka iväg igen. Jag skulle behöva komma ner på stan en sväng men det tar emot.
Ett tag var jag inne på att åka och titta på soffa i Mörlunda men jag har slagit det ur hågen tror jag.
Jag läste kommentaren från Karin nu när jag loggade in och jag kan säga att jag kommer heller aldrig att glömma förra julen.
Jag skickade ner Ronnie för att köpa en present till Karin och då passade han på att köpa en till mig med. När julafton kom så hade han blandat ihop våra presenter och den som blev mest snopen var han själv. Jag trodde bara att han hade tyckt att ängeln som jag sagt till honom att köpa till Karin var så söt att han köpte en likadan till mig med så hade han inget sagt så hade jag varit glad och nöjd med den.
Han satt i evigheter och våndades och vågade inte ringa Karin för att berätta att presenten hon fått egentligen var till mig men till slut tog han mod till sig.
Lite kul var det allt i alla fall.
Hoppas Karin förstår att vi saknar henne i våran familj.

Nu måste jag ta tag i mitt liv och ta en tur till stan. Imorgon är det dop och jag vet redan vad jag ska köpa till lilla Wille så det behöver inte bli nån lång stund på stan.

Kommentarer
Postat av: Karin

Saknar er också, hoppas jag verkligen ni förstår! Det var bara kul att det blev sådär med presenterna också :)

2010-01-02 @ 13:15:45
URL: http://moreaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0