Varför har man bra tankar när man ska sova men glömmer på morgonen?

Varje kväll som jag går och lägger mig har jag massa bra tankar om hur duktig och nyttig jag ska bli dan efter men när jag vaknar är motivationen som bortblåst.
Igår såg jag framför mig hur jag skulle ta alla mina CVn och gå runt till arbetsplatser och lämna ut och presentera mig men vad gör jag idag. Jo sitter vid datan och äter frallor.
Visserligen har jag skrivit en jobbansökan och mejlat in så lite nytta har jag gjort men jag skulle behöva motionen också. Jag skulle ha gått med den jobbansökan istället för att mejla den.
Varje kväll tänker jag också att imorgon lägger jag av med sockret men det brukar inte gå så länge innan jag sitter där med en chokladbit eller en kaka.
Hur svårt kan det egentligen va att leva sunt och hälsosamt?!

Arbetslös för första gången i mitt liv

Jaha då har jag testat det här med arbeslöshet med. Nu kan det va bra med det. Nu kan jobben få komma och knacka på dörren tycker jag eller är det inte så det går till? Kanske måste jag knacka på deras dörrar istället?
Jag har skrivit så många jobbansökningar dom sista veckorna att jag börjar förstå att man som arbetslös tappar modet till slut.
Man lägger ner hela sitt hjärta och sin själ på att skriva ett så bra personligt brev som möjligt. Varje brev tar säkert en timma och man känner sig helnöjd men sen kommer avslaget och man är inte lika nöjd längre.
Det tar på psyket att vara hemma och känna sig värdelös.
Dom första dagarna hade jag mängder av energi och fick massor gjort men nu har jag kommit in i nån slags apati när inget blir gjort. Allt skjuts upp till en annan dag.
Hur som helst är det nog en nyttig erfarenhet för framtiden att ha fått känna på den här sidan också.
Nu ska jag ta tag i mig och ställa mig i duschen så jag kan åka runt med lite CVn sen.

RSS 2.0