Semlepremiär

Egentligen är jag emot att affärerna jämt ska vara för tidiga med allting och semlor är det absolut inte period för än men jag kunde inte låta bli att bli sugen när jag var i affären så just nu står det en plåt med bullar och svalnar i köket. Vid klockan nio ska vi titta på årskrönikan med Filip och Fredrik eftersom Kaliffa ska vara med där med och sjunga så då ska vi frossa.
Imorgon är det meningen att Tommy ska komma med sin familj. På lördag blir det teater med min mamma, Horst, Anders och Tina. Jag fortsätter med andra ord på min sociala linje ordentligt. Bara jag får en stund här och där ensam med en bok så kan jag nog trivas med att vara social.
På tal om det så ska jag ta mig i kragen och ringa Nina som jag lovade att göra förra tisdagen.

Social till tusen

Helgen blev väldigt trevlig tillsammans med Kaliffa och Teresia och Evelyn.
Vi har ätit massa god mat och umgåtts och bara haft genommysigt. 
Det är tyvärr inte så ofta vi träffas och när vi väl gör det så undrar vi varför man inte gör det oftare. Emil har varit superlycklig att över att få rå om Evelyn och hon sprang efter honom hela helgen.
Dom åkte hem på söndag eftermiddan och då bestämde min man och jag oss för att gå på bio. Änglagård blev det och salongen var så gott som fullsatt. Filmen var ok men inte den bästa jag sett. Klart sevärd ändå.

Igår efter jobbet var vi bjudna till Ankarsrum på middag. Ann-Kari bjuder hem oss med jämna mellanrum men det kommer alltid saker emellan så det är inte ofta det blir av att vi kommer iväg. Jag är en dålig vän tyvärr. Jag vill umgås mer men jag kommer liksom aldrig till skott. Det är ju alltid trevligt när vi väl träffas så jag får skärpa till mig lite antar jag.

Idag blev det Jessica och Emmie som jag och Fabian hade en biodejt med. Vi var och såg Narnia. Emil var naturligtvis avundsjuk och ville också följa med men eftersom filmen är textad vet jag att han skulle tappa sugen när han inte hinner med att läsa så han fick stanna hemma med sin pappa istället.
Tyvärr var det nån annan på bion som inte tänkt som jag utan dom hade tagit med sig en liten pojke dit sdom kanske var typ 7år eller nåt och han sprang ut och in hela tiden. Antagligen var han superuttråkad när han inte kunde förstå filmen men han stampade så hårt i trasppan varje gång han gick ut att det blev lite störande. Han hade nog uppskattat en annan film mer. Tur jag inte föll för Emils tjat.

Imorgon börjar jag en timme tidigare så nu blir det en bok och sängen.

RSS 2.0