Kvartsamtal

Var på Koffes skola och hade kvartsamtal med hans lärare.
Enligt David så är det Koffe som är "gullebarnet" hos läraren.
Det kan jag mycket väl tänka mig. Typiskt Koffe att smila in sig hos vuxna och alltid se oskyldig ut.
Medans vi var på samtal väntade David och Pontus hemma hos oss.
Läraren var nästan enbart positiv till min son så det fanns inga stora anmärkningar. Bara några sena ankomster men det är sånt man får räkna med som förälder.
När vi kom hem sa David:
David:- Vadå berättade han inte om när vi var på vinden? Hahaha
Koffe:- Nej han sa inget. Hahaha
Jag:- Vad var det med vinden då?
David:- Vi hade typ 20 minuter kvar av dan i onsdas och då fick vi för att vi skulle se vad som fanns på vinden. Det fanns en sån där rulle med golv du vet där uppe så Koffe kröp ner i den. Sen stack ju huvet upp och då tog jag en kartong och gjorde ögon och mun på den så han kunde titta ut. Då kom läraren upp där och Koffe kunde ju inte gå därifrån för han satt ju fast. Hahaha. Efter sa han att jag skulle få skolk för hela den dan bara för det.
Jag:- Men Koffe då??
David:- Honom tyckte han synd om. Läraren sa att jag hade tvingat honom.
Koffe bara flinade. Av nån underlig anledning ser han alltid så oskyldig ut med en liten gloria över huvet så han får ALDRIG skäll.
Han har gått igenom hela livet i skolan utan att behöva vara syndabock. Det spelar ingen roll hur inblandad han än är så ser alla vuxna honom som ett offer eller nåt. Han tittar väl med sina oskyldiga hundögon med långa ögonfransar och alla smälter.
Nicko skulle kanske gå nån kurs hos Koffe så han skulle kunna charma sig ur sina situationer lite bättre. För honom är det tvärtom. Vare sig han varit i närheten eller inte så skyller alla på honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0