Fredag!!

Jag är ledig hela helgen och det känns superskönt!!
Jag måste fixa present till min söta lilla Fabian som fyller på onsdag. Vad köper man till en 8årig datanörd.
Leksaker är svårt eftersom han knappt leker och lite har jag redan köpt från morfar och gammelfarmor så på den fronten har jag inga ideer kvar. Kläder intresserar honom inte speciellt mycket. Datagrejer vet jag inte mycket om och dessutom så har han väl det han behöver. Pengar får det väl bli lite grann så han kan sätta in på banken för det är det bästa han vet. Han älskar att spara.
ibland när jag betalar räkningar så vill han att jag ska visa honom hur mycket pengar det finns på hans konto. Skönt att ha en ekonomisk son i alla fall.
Första gången han skulle till banken och sätta in pengar och öppna ett sparkonto så ville han att dom skulle visa var hans låda var.
Han var övertygad om att dom på banken tog exakt dom pengarna som han gav dom och la i en låda med hans namn på. Annars kunde dom ju naturligtvis inte veta vilka pengar som var honoms sen när han skulle hämta dom.
Jag får fundera vidare. Vore ju snopet om han inte skulle få nåra presenter på födelsedagen. Jag vet att när jag väl tar mig i kragen och går till affären så kommer jag hitta massor perfekta presenter.
Japp en heldag i affärerna på lördag har jag att se fram mot då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0