Det börjar bli dyrt för OKQ8 nu

Dom sista veckorna har vi haft reperationer i långa banor av allt möjligt på macken som har varit nödvändiga.
Det började med kassadatan.
Den har varit helt hopplös. Det började en söndag med "pinpadfel".
Efter det har inget funkat. Vi har fått ny pinpad med budbil från Stockholm flera gånger, en ny kassadata en gång, en ny kassalåda en gång och en gång skickade dom till och med en budbil med en ny sladd.
Kassalådan funkar fortfarande inte och datan lägger av när han känner för det men just nu är det ändå under någorlunda kontroll. Vi håller tummarna varje dag för att det ska funka tills vi stänger i alla fall.
Inte nog med det så har jag fått kortläsaren i kortautomaten utbytt för nån vecka sen och igår var det dax igen efter den hårdhänta behandlingen som den blev utsatt av utav kunden häromnatten.
Igår var reperatören hos oss i flera timmar och böjde och bände på luckan som han hade brutit sönder och bytte ut kortläsaren igen som han också hade sabbat.
När han skulle åka sa han att nu kanske vi inte ses mer då eftersom vi lägger ner nästa vecka. Då skrattade både Ann-Kari och jag och sa att nu vi fick vi hoppas att inget mer går sönder den sista veckan.
Det var vad vi trodde. Choffe ringde nyss.
En kund har kört in i pumpen med en rejäl smäll och smitit från platsen med en rivstart så jag har precis ringt och felanmält pumpen.
Det blir alltså en reperation till innan vi stänger igen.
Choffe hade sinnesnärvaro nog att hinna ta bilnumret så jag ringde och polisanmälde händelsen. Jag sa till polisen att det är ju inte första gången nån kör sönder pumpen men dom flesta brukar ta ansvar för sina handlingar.
Polisen kollade upp regnumret på sin data och konstaterade att personen ifråga var känd av polisen och då var det inte för sin ansvarsfullhet han är känd direkt om vi säger så.
Strax innan han var hos oss hade dom fått en anmälan från Oskarshamn om samma person så den här dan var en sån dag när han skulle ha stannat hemma istället för att ställa till sattyg runt omkring sig.
Polisanmälan kommer väl inte leda till nåt men nu är det gjort och OKQ8 får ta kostnaden för att laga pumpen.
Nu borde det väl ändå kunna va lugnt den sista veckan kan man tycka?

Kommentarer
Postat av: Ann-Kari

Du måste skämta.... Detta är ju inte sant!!!

2009-08-05 @ 17:22:18
Postat av: jessica

Klart det är sant ju. Börjar du inte vänja dig nu?

2009-08-06 @ 07:34:04
URL: http://fyrbarnsmor.blogg.se/
Postat av: Ann-Kari

Trodde de skulle ta slut nån gång.. Men de är väl lika bra att de jävlas hela tiden.. För de är ju inte jobbigt som de är...

2009-08-06 @ 08:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0