Tillbaka till datan

Nu har jag städat en stund till så då kan jag fortsätta från restaurangen i lördags.

Maten var som vanligt otroligt god och alla åt sig så mätta så vi inte ens var hungriga till frukosten  dan efter.
Evelyn skötte sig riktigt bra. Hon tröttnade lite på slutet men det är inte så konstigt när man är liten.
Fabian och Emil slogs om vem som skulle få äran att sitta jämte henne och vem som skulle få dra vagnen när Teresia och jag gick runt lite med henne utanför när hon hade tröttnat. Bäst resultat blev det när Emil drog och lekte rally med henne och Fabian sprang franför vagnen och spelade apa.

När Teresia och Kaliffa bröt upp och åkte hem kom Tommy en sväng. Han hade en stund mellan sändningarna så han skulle fika med oss men det blev att vi åkte med honom till svt istället.
Där fick barnen prova på hur det var att presentera väder på tv och se hur det ser ut i en nyhetsstudio. Det var jätteintressant. Vi fick till och med stanna och se sista nyhetssändningen.
Barnen var som ljus. Dom fick varken röra sig eller göra ljud och det skötte dom perfekt.
Vi var på hotellet efter tolv och då var alla riktigt trötta.

På söndan gick vi upp rätt sent. Alla var som sagt mätta efter maten kvällen före så ingen av oss åt så mycket.
När Ronnie stod i duschen på hotellrummet passade jag på att smsa Anna och se om hon kunde träffa oss en stund. Det visade sig att hon jobbade och av en händelse så bor och jobbar hon i Tyresö där Ronnie är uppväxt så han blev helt eld och lågor. Vi ställde in gpsen på adressen där han var uppväxt och åkte runt och tittade på gamla minnen innan vi letade oss fram till fiket där Anna jobbar.
Kaffebrödet där var inte att leka med. För en sån sockerberoende som mig var det rena himmelriket men ändå slutade det med chokladboll. Ärligt talat var jag fortfarande mätt efter maten på mongolia.
Att träffa Anna var i alla fall trevligt. Det var kul att se henne med kunderna. Hade hon bott i stan hade jag anställt henne på macken. Nu är det ju inte så lång tid kvar men ändå.
Hon satte sig ner och pratade en minut eller två med jämna mellanrum när det blev uppehåll mellan kunderna. Hade jag varit lite förutseende och ringt dan innan så var hon ledig då men jag är ju alltid i sista minuten.

Efter sockerkicken ställde vi in gpsen på Södertälje och stannade på Tom Tits. Det var ett toppenställe. Till och med Ronnie hittade barnet i sig och sprang runt mellan alla experiment. Barnet i Ronnie blev snart trött och ville sätta sig och fika. Av nån underlig anledning satte vi oss i 2 jättesköna fåtöljer som av nån märklig anledning stod vid ett experiment där det kom luft ur golvet och man skulle sätta en badboll där som skulle flyga i luftstrålen.
ALLA barn på Tom Tits skulle nödvändigtsvis sätta på luftstrålen hela tiden. Varje gång den stängdes av och det blev lite lugnt så var snart en ny unge där och satte på den igen.
När Choffe och Nicko kom och skulle fika med oss satte Choffe stolen precis vid luftstrålen utan att se det men Nicko hade naturligtvis sett det. När Choffe precis skulle ta en tugga på sin bulle tryckte Nicko på knappen och det flög bullsmulor överallt. Choffe fick en smärre hjärtattack men kul var det.

Två och  en halv timme var vad vi orkade sen åkte vi hemåt. Alla var lagom trötta på varann i bilen. I alla fall barnen. Jag tröttnade på barnens bråk till slut och dom sista fem milen hem var inte kul. Jag bet ihop och låtsades inte höra dom men det var svårt att undvika.
Idag har Choffe jobbat åt mig och jag har städat mitt hem. Det har tagit mig hela dan och jag är ändå inte klar. Nästan allt blev klart så jag får va nöjd med det.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jaha Lunchen med mej glömde du bort! ;)

2009-05-26 @ 10:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0